close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Foto Recruiter
The Hague

Corporate recruiter / HR teamplayer

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Na 5,5 mooie jaren bij NLO komt mijn functie vrij! Volg jij mij op en ga jij deel uit maken van het HR team bij NLO?

Mijn huidige functie is een aantrekkelijke mix van zowel recruitment als HR taken. Binnen het HR team van vier collega’s ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het gehele werving- en selectieproces voor Nederland en België. In de rol van recruiter weet je de best mogelijke kandidaat op de arbeidsmarkt aan te trekken en hen te enthousiasmeren om bij NLO te komen te werken. Jaarlijks vindt er een wervingscampagne plaats om nieuwe trainees aan te trekken. Deze kandidaten werf jij zowel nationaal als internationaal. Met een onboarding programma zorg je tevens voor een goede landing van nieuwe collega’s.

Naast recruitment werkzaamheden houd jij je samen met het team bezig met allerhande zaken die op de HR afdeling spelen. Van contracthandling, arbeidsvoorwaarden tot projecten. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s aangaande allerlei uiteenlopende HR gerelateerde vragen. Ook vinden wij een data driven HR beleid belangrijk en daaraan ga je zeker je steentje bijdragen.

Indien je geïnteresseerd bent, nodig ik je uit om zo snel mogelijk te reageren, zodat ik je nog uitgebreid kan vertellen over deze mooie en uitdagende functie.

Wat vragen wij

  • Afgeronde Hbo opleiding;
  • Enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Zelfstandig kunnen werken, accuraat, goed in plannen en organiseren, sociaal vaardig;
  • Kennis van Carerix is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Wat bieden wij?
Het salaris voor deze functie ligt afhankelijk van jouw ervaring tussen € 3300 - € 4500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een winstdeling, een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, thuiswerkregeling, opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid je breed te ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie, maar vier dagen is bespreekbaar. Je komt te werken in een enthousiast team, waarin open communicatie, hard werken en hard lachen belangrijke kernwaarden zijn.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 13 oktober a.s. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacature. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij, Astrid van Doorn, recruiter op telefoonnummer +31 6 21105091.

Apply now