close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Photo Communicatie Adviseur
The Hague

Ervaren communicatieadviseur

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Jij bent de allround communicatieadviseur die inhoud vertaalt naar actie, met creatieve ideeën invulling geeft aan de positionering van NLO en intern verbindingen weet te maken.

Wat ga je doen
De functie van communicatieadviseur is breed en veelzijdig. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende activiteiten op het gebied van interne communicatie, marketingcommunicatie en corporate communicatie. Een belangrijke rol is weggelegd voor de digitale transformatie van NLO op alle (marketing)communicatievlakken. Hierbij werk je nauw samen met externe bureaus, waarvoor je een stevige gesprekspartner bent. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en ziet kansen om die in jouw werk in te zetten. Daarnaast is bij een bedrijf dat ambitieus groeit interne communicatie van essentieel belang. Je bent betrokken bij diverse (o.a. IT-gerelateerde) communicatieprojecten, schakelt moeiteloos tussen verschillende afdelingen en weet je weg snel te vinden binnen dynamiek van een partnerorganisatie.

Door de compacte omvang van de afdeling – verder bestaande uit een medewerker Communicatie, Product Marketing manager en teamleider – biedt deze functie een aantrekkelijke mix van strategische en operationele activiteiten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief om samen met jouw collega’s het Marketing & Communicatieteam te blijven ontwikkelen.

Wat vragen wij

  • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau
  • Enige jaren ervaring als allround (marketing)communicatieadviseur
  • Werkervaring in B2B, bij voorkeur in een professional services omgeving
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Een collegiale houding, zelfstandigheid en hands-on mentaliteit
  • De drive om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan

Wat bieden wij
NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een salaris van € 3817 - € 5087,  een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie (38,75 uur). 31 uur per week is bespreekbaar. Je krijgt een fijne werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon, pal naast station Den Haag Centraal. De eerste periode werk je vanuit huis maar kunnen we je op kantoor onder veilige omstandigheden persoonlijk inwerken. Ook na de coronaperiode biedt NLO de mogelijkheid om vanuit huis en op kantoor te werken te combineren. Wanneer het straks weer mogelijk is organiseren we kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet aan, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag voor 30 augustus 2021 jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacature.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 6 21105091 of via careers@nlo.eu.

NLO volgt de COVID richtlijnen van het RIVM. Gesprekken zullen online plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now