close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus
Contact NLO: +31 (0)70 331 25 00
Telecommunicatie Software
Den Haag

Ervaren Product Marketing manager

Apply now

In deze functie zorg je voor een succesvol product-marktportfolio en ben je betrokken bij alle marketingactiviteiten van NLO. Met ruim 90 adviseurs is NLO het grootste juridisch advieskantoor voor de Intellectuele Eigendom in Nederland en België. Geen doorsnee product managementfunctie, maar wel een met grote ambities en ruimte voor eigen invulling.

Wat ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en uitvoeren van alle activiteiten op het gebied van product management en product marketing. Als Product Marketing manager ben je tactisch en operationeel de spin in het web tussen verschillende teams en vorm je een brug tussen het nu en de toekomst van NLO. Vanuit het team Marketing & Communicatie werk je aan het ontwikkelen van het product-marktportfolio. Je volgt aandachtig omzet-/margeontwikkelingen, stelt verbeterpunten op na analyse van verkoopcijfers en bepaalt samen met de business prijs- en promotiestrategieën om de marktkansen optimaal te benutten. Je proposities baseer je op eigen financiële, markt-, concurrentie- en klantanalyses. Je bent ook nauw betrokken bij het uitvoeren van loyaliteit- en tevredenheidsonderzoeken onder klanten van NLO

Wat neem je mee
In deze veelzijdige functie beschik je over goede commerciële, sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een resultaatgerichte professional die stevig in zijn schoenen staat en die kan schakelen op verschillende niveaus. Het is essentieel dat je innovatief kan denken. Je hebt de energie en het doorzettingsvermogen om stakeholders binnen een partnerorganisatie mee te krijgen in jouw ideeën. Product Marketing is relatief nieuw bij NLO. We hebben grote ambities op dit vlak en daarom verwachten we dat de Product Marketing manager ruime ervaring meeneemt en zelf mede vorm geeft aan de functie.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde WO-opleiding in marketing en/of (bedrijfs)economie of HEAO Bedrijfseconomie;
  • Minstens 5 jaar relevante ervaring met Product Management of (Product) Marketing, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening;
  • Strategisch denkvermogen, analytisch en conceptueel sterk;
  • Uitgebreide kennis van Microsoft Office Excel en Powerpoint;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk;
  • Ervaring/affiniteit met de complexe omgeving en specifieke cultuur van partnerorganisaties.

Wat bieden wij?
NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie van 38,75 uur per week. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon, pal naast station Den Haag Centraal. Op kantoor organiseren we kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 6 mei 2019. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacaturetekst. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 70 331 26 43.

Voor aanvullende, inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrina Thoen, Manager Marketing & Communicatie, telefoonnummer 070 331 25 00 of mail naar thoen@nlo.eu.

Apply now