close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Chemie Farmacie
The Hague

Facilities Officer

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Je gaat aan het werk bij één van de top intellectual property kantoren van Europa en het grootste juridisch advieskantoor in Nederland. NLO beschermt de innovaties, merken –en modellen van onze klanten. 

Wat ga je doen?
Als medewerker facilities draag je bij aan een optimaal werkklimaat op onze verschillende vestigingen. Samen met jouw team zorg je ervoor, dat alle medewerkers over de juiste faciliteiten en ondersteuning beschikken, zodat zij optimaal kunnen presteren.

Je hebt een cruciale rol bij het zorgvuldig en tijdig verwerken van binnenkomende en uitgaande poststukken. Dit is een zeer belangrijk proces binnen NLO, omdat het officiële (juridische) documenten betreft die vertrouwelijke informatie bevatten en binnen een gestelde tijd afgehandeld moeten zijn.

 

Verder houd je, je proactief bezig met preventiewerkzaamheden ter bevordering van de veiligheid en de gezondheid binnen NLO, denk hierbij aan bijvoorbeeld een preventieve werkplekanalyse of deelname aan de BHV.

 

Je bent het aanspreekpunt voor algemene facilitaire vragen en wikkelt verzoeken en meldingen zoveel mogelijk zelfstandig af, al dan niet door het inzetten van externe expertise. Daarnaast verzorg je het voorraadbeheer, de bestellingen van kantoorartikelen, het beheer van toegangsdruppels en sleutels en ondersteun je bij inhouse evenementen, zoals de kwartaalborrel. Receptiewerkzaamheden behoren tot je dagelijkse werkzaamheden en je weet mensen dan ook aan de telefoon en aan de receptie op juiste wijze te woord te staan en hen welkom te heten.

 

Je 'vaste' werkplek is het hoofdkantoor in Den Haag maar wij verwachten van jou dat je af en toe ook op de vestigingen Amsterdam, Ede, Eindhoven en Gent werkt.
Het team van Facilities bestaat uit 4 medewerkers.

Wat vragen wij?

  • hbo werk- en denkniveau;
  • 2 – 3 jaar werkervaring bij een commercieel bedrijf;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands en Engels;
  • bereidheid tot het volgen van opleidingen, zoals BHV training;
  • bereidheid tot het bezoeken van de verschillende vestigingen;
  • dienstverlenend, representatief, proactief, zelfstandig.

Wat bieden wij?
NLO biedt een fulltime functie (38,75 uur) met een salaris tussen de € 1828 - € 2795,-. Vier dagen is bespreekbaar, waarbij de woensdag in ieder geval een werkdag is. Naast het salaris bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en het uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon naast het station Den Haag Centraal. Op kantoor organiseren wij kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 1 februari  a.s. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacature tekst.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 70 331 26 43 of via careers@nlo.eu.

 

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now