close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone
What are you looking for?
Chemistry Pharmacy
Den Haag

Formalities Officer (Paralegal)

Apply now

NLO zoekt versterking!

Per direct zijn wij op zoek naar een Formalities Officer(Paralegal)  voor onze vestiging in Den Haag. Samen met jouw team, bestaande uit drie paralegals en negen octrooigemachtigden, ben je verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van octrooiprocedures in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?
Je verzorgt en bewaakt het indieningsproces voor octrooien. Binnen dit proces zie je erop toe dat aan alle formaliteiten gedurende de verleningsprocedure wordt voldaan, zoals het verzamelen en versturen van dossierstukken waaronder volmachten, overdrachtsakten, teksten, tekeningen en prioriteitsdocumenten. Tevens dien je de definitieve aanvragen in en verstuur je opdrachten naar de officiƫle instanties en agenten in het buitenland. Daarnaast registreer en bewaak je de termijnen en draag je zorg voor een juiste verwerking van gegevens in het digitale dossier. Je onderhoudt contacten met klanten, agenten en instanties in zowel Nederland als daarbuiten.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo opleiding;
  • Minstens 2 tot 3 jaar relevante professionele ervaring in een commerciĆ«le omgeving;
  • Gecertificeerd Formalities Officer of de bereidheid deze opleiding (in Nederland) te volgen;
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels;
  • Accuraat, gestructureerd en zelfstandig kunnen werken binnen teamverband;
  • Affiniteit met juridische procedures.

Wat bieden wij?
Naast het salaris bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en zicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie (38,75 uur per week), maar 31 uur per week is bespreekbaar. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon naast het station Den Haag Centraal. De standplaats voor deze vacature is Den Haag. Op kantoor organiseren wij kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 1 juli a.s. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacature tekst.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 70 331 26 43 of via careers@nlo.eu.Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply now