close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Mechanical Engineering Physics
The Hague

Formalities Officer (Paralegal)

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Per direct zijn wij op zoek naar een Formalities Officer (Paralegal) voor onze vestiging in Den Haag. Samen met jouw team, bestaande uit twee paralegals en vijf octrooigemachtigden, ben je verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van octrooiprocedures in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?
Je verzorgt en bewaakt het indieningsproces voor octrooien. Binnen dit proces zie je erop toe dat aan alle formaliteiten gedurende de verleningsprocedure wordt voldaan, zoals het verzamelen en versturen van dossierstukken waaronder volmachten, overdrachtsakten, teksten, tekeningen en prioriteitsdocumenten. Tevens dien je de definitieve aanvragen in en verstuur je opdrachten naar de officiële instanties en agenten in het buitenland. Daarnaast registreer en bewaak je de termijnen en draag je zorg voor een juiste verwerking van gegevens in het digitale dossier. Je onderhoudt contacten met klanten, agenten en instanties in zowel Nederland als daarbuiten.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo opleiding;
  • Minstens 2 tot 3 jaar relevante professionele ervaring in een commerciële omgeving;
  • Gecertificeerd Formalities Officer of de bereidheid deze opleiding (in Nederland) te volgen;
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels;
  • Accuraat, gestructureerd en zelfstandig kunnen werken binnen teamverband;
  • Affiniteit met juridische procedures.

Wat bieden wij?
Naast het salaris bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en zicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie van 38,75 uur per week. 31 uur per week is bespreekbaar. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon naast het station Den Haag Centraal. De standplaats voor deze vacature is Den Haag, maar er wordt van je verwacht dat je regelmatig op één van onze andere kantoren in Nederland werkt. Op kantoor organiseren wij kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 15 maart 2020.
Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacature tekst.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 70 331 26 43 of via careers@nlo.eu.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Apply now