close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Foto Paralegal
The Hague, Ede or Eindhoven

Formalities Officer (Paralegal)

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Per direct zijn wij op zoek naar een Formalities Officer (Paralegal). Samen met jouw team, bestaande uit drie paralegals en vijf octrooigemachtigden, ben je verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van octrooiprocedures in binnen- en buitenland. 

Wat ga je doen?
Je verzorgt en bewaakt het indieningsproces voor octrooien. Binnen dit proces zie je erop toe dat aan alle formaliteiten gedurende de verleningsprocedure wordt voldaan, zoals het verzamelen en versturen van dossierstukken waaronder volmachten, overdrachtsakten, teksten, tekeningen en prioriteitsdocumenten. Tevens dien je de definitieve aanvragen in en verstuur je opdrachten naar de officiële instanties en agenten in het buitenland. Daarnaast registreer en bewaak je de termijnen en draag je zorg voor een juiste verwerking van gegevens in het digitale dossier. Je onderhoudt contacten met klanten, agenten en instanties in zowel Nederland als daarbuiten.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo opleiding;
  • Minstens 2 tot 3 jaar relevante professionele ervaring in een commerciële omgeving;
  • Gecertificeerd Formalities Officer of de bereidheid deze opleiding (in Nederland) te volgen;
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels;
  • Accuraat, gestructureerd en zelfstandig kunnen werken binnen teamverband;
  • Affiniteit met juridische procedures.

Wat bieden wij?
NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een salaris van € 2486 - €4026, een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie (38,75 uur). 31 uur per week is bespreekbaar. NLO biedt de mogelijkheid om vanuit huis en op kantoor te werken te combineren. Regelmatig worden er kantoorborrels georganiseerd en wanneer het straks weer mogelijk is, bieden we een uitgebreid lunchbuffet aan en zijn er stoelmassages tijdens werkt

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 3 november as. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacature.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR afdeling via telefoonnummer +31 70 331 26 43 of via hr@nlo.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Apply now