close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Working at NLO
Den Haag

Learning & Development Specialist

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Uitdagend project ! Minimaal 1 jaar) voor een ervaren, zelfstandige learning & development professional.

Over NLO:

NLO en NLO Shieldmark versterken al meer dan 130 jaar uitvindingen, merken en modellen. Onze octrooi-, merken -en modellenexperts zijn betrouwbare en deskundige partners die onze klanten via een persoonlijk aanpak helpen stappen voorwaarts te maken in hun onderneming. Naast het octrooieren van uitvindingen en registreren van merken zetten wij ons ook in voor andere doelen.

 

 

Wat ga je doen?

Ben jij toe aan een volgende uitdagende opdracht waar je met jouw L&D ervaring kan bouwen aan een future proof learning curriculum voor onze organisatie? Vind je het leuk om creatieve en vernieuwende oplossingen te bedenken waardoor onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen? En ben je in staat een integraal leer- en ontwikkelaanbod te ontwerpen dat bijdraagt aan een presterende en lerende organisatiecultuur? Reageer dan direct.

NLO heeft al een mooi (vak)inhoudelijk programma in de vorm van de NLO academy voor onze attorneys. Nu is het tijd om de NLO academy uit te bouwen tot een bedrijfsbreed integraal leer- en ontwikkelplatform. Daarbij denken wij aan het hele spectrum: van klassikale inhouse trainingen, externe providers, het creëren van content, het initiëren en vormgeven van e- learnings tot aan de implementatie van LMS oplossingen. De inhoudelijke focus ligt hierbij niet alleen op kennisoverdracht en borging, maar zeker ook op competentie- en leiderschapsontwikkeling. Samen met de business analyseer je kritische ontwikkelproblemen en ontwerp en implementeer je leeroplossingen die meetbaar waarde leveren.

Je bent gewend om in een complex stakeholderveld te werken en bent goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen L&D. Je komt te werken in een internationale omgeving met professionals, waarbij de voertaal zowel Engels als Nederlands is. Je krijgt veel vrijheid om mee te denken en ideeën te implementeren. Je wordt in staat gesteld al jouw kennis en expertise in te zetten om een prachtig ontwikkelplatform neer te zetten, waarmee NLO bij oplevering voor de komende jaren aan de slag kan.

 

 

Kennis en ervaring

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur een studieachtergrond in Onderwijskunde, Opleidingskunde, A&O psychologie.
  • Ervaring in het creëren van content, onderhoud van trainingsprocessen en de succesvolle ontwikkeling en implementatie van training- en ontwikkelingsprogramma's.
  • Ervaring in het coördineren, implementeren en beheren van projecten die op tijd en binnen budget leveren.
  • Excellente stakeholdermanagement skills.
  • Ervaring met en kennis van e- learning tools.

 

Wat bieden wij?

Een tijdelijk dienstverband of een overeenkomst van opdracht.

Bij een tijdelijk dienstverband ligt het salaris voor deze functie tussen € 4000 - € 5200. Bij een dienstverband bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling en thuiswerkmogelijkheden. Binnen de opdracht bieden wij veel vrijheid en autonomie. Het betreft een functie op basis van maximaal 31 uur per week. Je komt te werken in een enthousiast team, waarin open communicatie, hard werken en hard lachen belangrijke kernwaarden zijn.

 

 

 

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum. Freelancers zijn ook welkom om te reageren op deze functie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Theres Akesson op telefoonnummer: 070-331 25 00