close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone
What are you looking for?
Manager Informatiemanagement
The Hague

Manager Informatiemanagement

Apply now

Permanente investeringen in innovatieve oplossingen en systemen die de klant en zijn business centraal stelt, zijn leidend binnen ons bedrijf. Op dit moment loopt er een groot veranderprogramma waarbinnen zo’n 600 werkprocessen opnieuw worden ingericht. Binnen dit programma is een sterke behoefte aan een informatie manager. Als primaire verantwoordelijkheid zorg jij ervoor dat de business requirements die wij stellen aan onze informatie voorziening worden vertaald naar oplossingen binnen de ICT. De nadruk van deze functie ligt op het ontwerpen van bedrijfsprocessen en het inrichten van de informatie systemen. Je hebt een Lean Six Sigma Belt en een bewezen track record over hoe je deze kan inzetten om tot een optimaal resultaat te komen waarbij je alle partijen aan boord houdt. Je adviseert de directie over kwaliteit, processen, risico’s en organisatie inrichting met een scherp oog voor kosten, risico’s en kwaliteit.

 

Wat breng jij mee?

• Een afgeronde WO opleiding

• Bewezen track record met het zelfstandig optimaliseren van processen door middel van Six Sigma Black Belt in een commerciële omgeving

• Aantoonbare ervaring met grote complexe veranderingsprojecten met een stevige ICT component, bij voorkeur pakket implementaties

• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift

• Leidinggevende ervaring en een pragmatische instelling

• Krachtige persoonlijkheid en gesprekspartner op directie niveau

 

Wat bieden wij?

NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en het uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie (38,75 uur).

 

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 21 oktober a.s. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacaturetekst.

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 70 331 26 43.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Astrid van Doorn 070-3312643

Astrid van Doorn 070-3312643

Apply now