close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Den Haag

Medewerker Renewals (Paralegal)

Apply now

NLO zoekt versterking!
Per direct zijn wij op zoek naar een medeweker Renewals (Paralegal) voor onze vestiging in Den Haag. Binnen de afdeling Renewals ben jij samen met zes andere collega’s verantwoordelijk voor alle renewals (betalen van officiële taksen) op het gebied van octrooien, merken en modellen. Het is voor de klanten van NLO van groot belang dat deze vernieuwingen op tijd en correct worden doorgevoerd, zodat het IP recht van de klant goed beschermd is. Een leuke functie waarbij je enerzijds affiniteit moet hebben met administratief werk en anderzijds kijkt of we het leuk vindt om zaken uit te zoeken en helder terug te koppelen naar de klant.

Wat ga je doen?
Periodiek moet voor een bepaalde deadline (wij noemen dat een termijn) het IP recht vernieuwd worden om rechtsgeldig te blijven. Jij bewaakt de termijnen van klanten en herinnert klanten middels een herinneringsbrief. Daarbij communiceer je met klanten of zij het IP recht willen verlengen of beëindigen. Zodra de klant haar instructies heeft gegeven en alle benodigde papieren binnen zijn, zorg je ervoor dat de NLO agenten en instanties de vernieuwing uitvoeren. Je controleert of dit inderdaad gedaan is en communiceert dit naar de klant. Bij eventuele knelpunten overleg je met de NLO gemachtigden om deze op te lossen.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo opleiding;
  • Minstens 2 tot 3 jaar relevante professionele ervaring in een commerciële omgeving;
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels;
  • Accuraat, gestructureerd en zelfstandig kunnen werken binnen teamverband;
  • Affiniteit met juridische procedures.

Wat bieden wij?
Naast het salaris ( € 2115 - € 3145) bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen. Het betreft een full time functie. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon naast het station Den Haag Centraal. De standplaats voor deze vacature is Den Haag. Op kantoor organiseren wij kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 19 oktober a.s. Je kunt jouw sollicitatie insturen via onze website:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 6 21105091

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Apply now