close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?

Merken en Modellengemachtigde

Apply now

NLO Shieldmark is één van de grootste merken- en modellenbureaus van de Benelux en een toonaangevende speler in Europa. Modellen en merken zijn een waardevol bezit voor een onderneming. Ze versterken het onderscheidend vermogen, zorgen voor meer slagkracht, verstevigen de concurrentiepositie en maken het bedrijf aantrekkelijker voor investeerders. Als merken- en modellengemachtigde adviseer je op het gebied van merk-, model-, auteurs- en handelsnaamrecht met als doel om de ideeën en merken van onze klanten optimaal te beschermen en te versterken. Altijd met een scherp oog voor de markt waarin onze klanten opereren.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je onderdeel van het team en werk je mee aan zaken van grote cliënten. Voor hen ben je adviseur en sparring partner. Onze klantportfolio is zeer divers. Naast multinationals, betreft het vaak (middel) grote Nederlandse en Belgische bedrijven met een wereldwijd portfolio. Je begeleidt de merken en modellen gedurende de gehele levensduur ervan; van een onderzoek naar de beschikbaarheid, de registratie, maar zeker ook de handhaving. Raakt een cliënt verzeild in een conflict? Je bent het eerste aanspreekpunt, voert oppositieprocedures, stelt sommatiebrieven op en begeleidt eventuele onderhandelingen. Deze variëteit van cliënten en adviezen maakt je werk afwisselend. Het is dan ook belangrijk dat je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende zaken en snel de kern van een dossier doorziet.

Als trainee wordt er van je verwacht dat je uiteindelijk onder begeleiding een eigen klantportfolio gaat opbouwen. Door een commerciële, klantgerichte en doortastende houding signaleer je kansen en weet jij klanten te binden.

Opleiding

Tijdens je opleidingsperiode word je intensief begeleid door ervaren merken- en modellengemachtigden, zal je veel praktijk ervaring opdoen en volg je ook de BMM- opleiding. Binnen 2 à 3 jaar word je zelfstandig merken- en modellengemachtigde binnen een team.

Wat vragen wij?

  • Een recent afgeronde academische opleiding Nederlands Recht, met de specialisatie Intellectueel Eigendomsrecht
  • Bereidheid tot het volgen van de opleiding Benelux Merken-en Modellengemachtigde
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
  • Commercieel inzicht, een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, ondernemingszin, servicegericht, accuraat, proactief en snel kunnen schakelen tussen werkzaamheden.

Wat bieden wij

NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en het uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie (38,75 uur) voor ons kantoor in Den Haag. Je wordt onderdeel van een hecht team met leuke collega’s, goede administratieve ondersteuning en een motiverende teamleider.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae.


Astrid van Doorn 070-3312643

Astrid van Doorn 070-3312643

Apply now