close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone
What are you looking for?
Life Sciences
Gent

Paralegal

Apply now

NLO groeit!

Voor onze vestiging in Gent zijn wij per direct op zoek naar een paralegal. Samen met uw team, bestaande uit twee paralegals en zes octrooigemachtigden, bent u verantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van octrooiprocedures in binnen- en buitenland.

Wat gaat u doen?
U verzorgt en bewaakt het indieningsproces voor octrooien. Binnen dit proces ziet u erop toe dat aan alle formaliteiten gedurende de verleningsprocedure wordt voldaan zoals het verzamelen en versturen van dossierstukken waaronder volmachten, overdrachtsakten, teksten, tekeningen en prioriteitsdocumenten. Tenslotte dient u de definitieve aanvragen in en verstuurt u opdrachten naar de officiële instanties en agenten in het buitenland. Daarnaast registreert en bewaakt u de termijnen en draagt zorg voor een juiste verwerking van gegevens in het digitale dossier. U onderhoudt contacten met klanten, agenten en instanties in zowel België als daarbuiten. Daarnaast bent u samen met uw collega's verantwoordelijk voor de algemene officemanagementtaken.

Wat vragen wij?

  • Bachelor Rechtspraktijk of Bachelor Officemanagement;
  • Minstens 1 jaar ervaring als paralegal op het gebied van octrooien;
  • Minstens 2 tot 3 jaar relevante professionele ervaring in een commerciële omgeving;
  • Gecertificeerd Formalities Officer of de bereidheid deze opleiding (in Nederland) te volgen;
  • Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels. Het spreken van de Franse taal is een pré.
  • Accuraat, gestructureerd en zelfstandig kunnen werken binnen teamverband;
  • Bereidheid om incidenteel op de andere vestiging in Belgie (Mechelen) te werken.

Wat bieden wij?
NLO biedt een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een hecht team van collega's. Verder heeft NLO een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een groepsverzekering, maaltijd- en eco- cheques, 13e maand, mobiele telefoon, mobiliteitsbudget en de mogelijkheid u verder te ontwikkelen.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 15 juni a.s. U kunt uw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop op deze pagina. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 70 331 2643.

Apply now