close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Chemie Farmacie
The Hague

Procesmanager

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

Je komt te werken voor één van de grootse IP kantoren in Europa. Voor onze klanten is het belangrijk dat onze dienstverlening op tijd en correct uitgevoerd wordt, zodat het IP recht van de klanten goed beschermd is. Dit wordt ondersteund door complexe en een grote hoeveelheid aan werkprocessen binnen onze organisatie. Voor de kwaliteit van onze dienstverlening is het van belang om kritisch naar deze werkprocessen te blijven kijken.

Wat ga je doen?
NLO is per direct op zoek naar een procesmanager die zich bezighoudt met het beschrijven, verbeteren en het borgen van werkprocessen om ervoor te zorgen dat deze efficiënt zijn ingericht en waarbij fouten en risico’s zoveel mogelijk zijn uitgesloten.

Als proces manager neem je deel aan projecten waarbij jij ervoor zorgt dat processen goed geborgd zijn binnen de afdeling(en). Daarnaast heb je je voelsprieten in de organisatie om te zien waar processen verbeterd kunnen worden. Vanuit deze signalen initieer je verbeterprojecten, waarbij je duidelijke verbetermethodieken gebruikt als lean six sigma. Jij bent de spil in het geven van input aan (IT) functioneel beheer voor de technische aanpassingen ter ondersteuning van de processen. Aangezien het voorkomen van fouten zo belangrijk is, ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling en opvolging van (grote) foutmeldingen. Daarbij bewaak je de kwaliteit van de werkprocessen en naleving van de voorschriften in de teams door audits en steekproeven uit te voeren. Je bent zichtbaar in de organisatie, kunt goed communiceren op verschillende niveaus en je bent in staat om een goede samenwerking op te bouwen met de verschillende supervisors (de proceseigenaren). Samen met hen doe je voorstellen tot verbetering en werkt deze uit in business cases. Het is ook een gezamenlijke taak om gebruikers te informeren en te instrueren over de wijzigingen en updates van de processen.

Je rapporteert aan de manager operations en samen met hem zorg je voor de voortgang van het kwaliteitsbeleid en het jaarplan.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo/wo opleiding (bedrijfskundig) ; aanvullende opleiding kwaliteitsmanagement is een pre;
  • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement;
  • Lean six sigma gecertificeerd (green belt of black belt) of de bereidheid om dit te gaan halen;
  • Kennis van kwaliteitssystemen en procesmanagement methodieken (ISO, Six Sigma e.d.);
  • Aantoonbare ervaring in het uitvoeren van (verbeter)projecten;
  • Analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, plannen en organiseren, samenwerken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Wat bieden wij?
Naast het salaris (tot maximaal € 5087) bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid je breed te ontwikkelen en zicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie. 31 uur per werken is bespreekbaar. NLO organiseert allerlei (online) events/kantoorborrels. Daarbij hechten wij waarde aan het maatschappelijk en verantwoord ondernemen (MVO) en samen met onze collega’s proberen we een positieve bijdragen te leveren aan onze maatschappij door ons actief in te zetten voor verschillende lokale initiatieven. Wil je een meer informele kijk op onze organisatie? Kijk dan op onze Instagram account!

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 15 maart 2021. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacaturetekst.

NLO volgt de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van COVID-19. Sollicitatiegesprekken zullen online plaatsvinden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter, Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 621105091