close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
Telecommunicatie Software
The Hague

Projectmanager ICT

Apply now

(This vacancy is only available in Dutch)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte besturing, inrichting, voortgang en oplevering van complexe ICT projecten. Je draagt zorg voor een optimale aansluiting van de informatiesystemen op de behoeften van de organisatie. Je gaat aan het werk bij één van de top IP kantoren van Europa en het grootste juridisch advieskantoor in Nederland. NLO beschermt de innovaties, merken –en modellen van onze klanten. Informatiebeveiliging is dan ook een belangrijk thema. NLO groeit en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee voor de ICT afdeling.

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan complexe projecten en bent verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van planning, benodigde resources, kwaliteit en budget. Je rapporteert aan de manager ICT en geeft functioneel leiding aan projectmedewerkers. Je werkt samen met de afdelingen ICT en Informatiemanagement en natuurlijk de gebruikersorganisatie. Binnen NLO loopt een groot vernieuwingsprogramma waarbij het systeemlandschap volledig vernieuwd wordt. Als projectmanager help jij de nieuwe informatiesystemen (softwarepakketten) te testen en implementeren en heb jij verstand van conversies.

Wat neem je mee?
In deze veelzijdige functie beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een verbinder die graag samenwerkt en anderen inspireert. Je bent een resultaatgerichte professional die stevig in zijn schoenen staat en die kan schakelen op verschillende niveaus. Je hebt de energie en de gedrevenheid om stakeholders binnen een partnerorganisatie mee te krijgen.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur richting informatiemanagement of bedrijfskunde;
  • Minstens 5 jaar ervaring als projectmanager in een complexe omgeving bij voorkeur zakelijke dienstverlening;
  • Brede ervaring met softwarepakketten, testen, conversies en implementaties;
  • Aantoonbare kennis van projectmanagement methoden en technieken;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?
NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een salaris tussen de € 4222 – € 5580, aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie van 38,75 uur per week. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon (rekening houdend met richtlijnen RIVM), pal naast station Den Haag Centraal. De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk.

 

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 1 december 2020 . Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacaturetekst.
NLO volgt de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van COVID-19. Sollicitatiegesprekken zullen online plaatsvinden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Astrid van Doorn op telefoonnummer +31 6 21105091

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.