close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus
Contact NLO: +31 (0)70 331 25 00
Den Haag

Stagiair Intellectueel Eigendom

Apply now

Voor ons kantoor in Den Haag, gelegen direct naast het Centraal Station, zijn wij doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiaires met een interesse in het intellectuele eigendomsrecht.

Als merk- en modelgemachtigden adviseren wij over merk- en modelaanvragen, de beschikbaarheid van merken en treden we op als er sprake is van inbreuk. Wij vertegenwoordigen veel nationale en internationale klanten, waaronder supermarkten, farmaceuten, modemerken, speelgoedfabrikanten en grote multinationals actief in de industriële sector.

Wat ga je doen?
Als stagiair bij NLO Shieldmark draai je volwaardig mee met onze praktijk, waarin je adviezen opstelt voor klanten inzake hun merkportefeuille, sommatiebrieven opstelt, meewerkt aan het opstellen van argumenten in oppositieprocedures, onderzoek doet naar rechtspraak en contact hebt met de verschillende merkenautoriteiten.

Wat vragen wij?

  • Je zit in je Bachelor of Master van je studie rechten waarin je een of meerdere vakken op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht hebt gevolgd
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
  • Je hebt analytisch vermogen, bent servicegericht, accuraat, proactief en kunt snel kunnen schakelen tussen werkzaamheden;
  • Je bent minimaal 2 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij?
We bieden een leerzame stage waar je de gelegenheid krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen, binnen een team van gedreven collega’s in een informele sfeer. Een stage- en lunchvergoeding is van toepassing.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de "apply now" knop op deze pagina.

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met onze recruiter Astrid van Doorn via careers@nlo.eu of neem telefonisch contact op via 070 - 33 12 643.

Apply now