nr. 5 | jaargang 4 | winter 2017
Sluiten

‘Met trots zie ik ons magazine zich verder ontwikkelen’

U bent gewend op deze plek een bericht te treffen van een van NLO’s Management Teamleden. De afgelopen edities van Fortify hebben zij u hier geïnformeerd over interessante ontwikkelingen van binnen en buiten ons kantoor. Als hoofdredacteur van Fortify is het dan wat onwennig om mijzelf zo letterlijk en figuurlijk ‘in the picture’ te plaatsen.

Dat neemt niet weg dat ik dit stuk met plezier voor u schrijf. Aan Fortify – en de voorlopers hiervan – werk ik al vele jaren mee. Met trots zie ik ons magazine zich verder ontwikkelen. Een gevoel dat wordt gestaafd met het lezersonderzoek dat wij afgelopen jaar hebben uitgevoerd. Ik wil u bedanken voor de moeite die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wij zijn direct aan de slag gegaan met het digitaliseren van de Fortify. Wilt u ons magazine per mail ontvangen? Meldt u dan aan op www.nlo.eu/optin.

In deze editie van Fortify staat de toekomst centraal. Zo toont technologieondernemer Peter Hinssen hoe de komende jaren de wereld in rap tempo verandert door AI. Voorwaarde is wel dat u verder kijkt dan morgen. Iets wat Rob Suters van IPStar met zijn reizen naar Mars en de oprichters van het Belgisch-Braziliaanse GlobalYeast zeker doen. Zij omarmen allen de toekomst van overmorgen.

Zowel Peter Hinssen als GlobalYeast hebben België als thuisland. Ook de gastcolumn is van de hand van een Belgische onderneemster. Het land biedt vruchtbare grond voor innovatie. NLO’s kantoor in Gent, met inmiddels bijna 15 gemachtigden met verschillende nationaliteiten, viert begin dit jaar het eenjarig bestaan. Zij kijken reikhalzend uit naar de toekomst. Daar ben ik persoonlijk nauw bij betrokken omdat ik mijn biotechpraktijk sinds 1 januari 2017 deels vanuit België voer. Ik wens u een succesvol 2017 toe en hoop dat zowel de nabije als verre toekomst u in vele opzichten positief mogen verrassen.

Caroline Pallard
Editor-in-Chief Fortify