Disclaimer en privacy

Disclaimer

Onderstaande informatie is van toepassing op ieder gebruik van alle webpagina’s van nlo.eu en/of nloshieldmark.eu. Door gebruik te maken van de website(s) verklaart u deze voorwaarden te hebben gelezen en gaat u ermee akkoord daaraan gebonden te zijn. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing en de rechtbank te Amsterdam is bij uitsluiting bevoegd kennis te nemen van alle geschillen naar aanleiding van deze voorwaarden.

 

De websites van NLO en NLO Shieldmark hebben een informatief karakter. Er kunnen op geen enkele manier rechten aan worden ontleend. NLO en NLO Shieldmark aanvaarden in geen enkel geval aansprakelijkheid voor eventuele schadelijke gevolgen van het gebruik van de websites of van informatie die op de websites beschikbaar is. Het auteursrecht en alle overige rechten van de websites zijn voorbehouden aan Nederlandsch Octrooibureau N.V., NLO Shieldmark B.V. en/of NLO bvba.

 

Intellectuele eigendom

Tenzij anders kenbaar gemaakt, zijn NLO en NLO Shieldmark eigenaar van alle informatie weergegeven op de websites, waaronder begrepen alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op deze informatie.

 

Privacyverklaring
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de websites en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet stellen. Voor het overige zullen wij uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Wij maken u erop attent dat deze websites links kunnen bevatten naar andere websites waarop in sommige gevallen geen of een ander privacyverklaring van toepassing is.

 

Persoonsgegevens
Deze websites verzamelen alleen tot personen herleidbare informatie die uitdrukkelijk en vrijwillig door de bezoekers ter beschikking is gesteld. Deze informatie kan onder andere bestaan uit persoonsnaam, huidige functie, bedrijfsadres, e-mailadres, telefoon- en faxnummers en gegevens in relatie tot uw internetgedrag zoals beschreven in deze privacyvoorwaarden.

 

Gebruik van informatie
NLO en NLO Shieldmark kunnen in bepaalde gevallen de door u achtergelaten persoonsgegevens gebruiken om met u in contact te komen. Wij kunnen u op de hoogte brengen van zaken die van belang zijn voor het gebruik van de websites en we kunnen contact met u opnemen om beter inzicht te krijgen in het gebruik van de websites. Ook kunnen wij uw gegevens gebruiken voor relevante marketingdoeleinden. U kunt ons altijd verzoeken om te stoppen met het gebruiken van uw persoonsgegevens.

 

Het is niet gebruikelijk dat NLO of NLO Shieldmark de door u verstrekte persoonsgegevens deelt met derden. Wel kunnen we informatie die betrekking heeft op bezoekers verstrekken aan partijen die deze informatie voor ons verwerken voor de hiervoor genoemde contactmomenten.

 

Gebruik van cookies
Wij maken op onze websites gebruik van cookies. Bij het eerste bezoek aan de website wordt via een melding in het beeldscherm uw uitdrukkelijke toestemming gevraagd voor het gebruik van cookies. Een cookie is een bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer of mobiele apparatuur wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren, zoals taal van de website, te onthouden.

 

U hebt altijd de mogelijkheid om cookies weer van uw harde schijf te verwijderen. Daarnaast kunt u cookies uitschakelen via uw browser.

 

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze AdWords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer, naar Google doorgestuurd.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze websites gebruikt worden, om rapporten over de websites aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Wijzigingen in de privacyverklaring
NLO en NLO Shieldmark behouden zich het recht voor om deze privacyverklaring op ieder gewenst moment en om welke reden dan ook aan te passen of te wijzigen. Niets in deze privacyverklaring heeft tot doel om enige verplichting of overeenkomst tot stand te doen komen tussen NLO c.q. NLO Shieldmark en de bezoeker.

Hebt u vragen over deze privacyverklaring of bent u van mening dat er met uw belangen geen rekening is gehouden, stuur uw vragen en opmerkingen dan naar pr@nlo.eu. 

Werken bij

Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen die ons kantoor komen versterken. Bent u geïnteresseerd in een carrière bij NLO? Kijk dan voor meer informatie op onze werken bij website 

Intellectuele Eigendom en de praktijk

Intellectuele Eigendom is een waardevol bezit. Van start-up tot marktleider, met een uitgekiende strategie voegen octrooien, merken en/of modellen waarde toe aan elk bedrijf.

 

Voorbeelden van  succesvolle IE-strategieën leest u op onze pagina ‘Cases’. Lees meer.