close icon-linkedin icon-twitter icon-facebook icon-mail icon-google-plus icon-search icon-phone icon-instagram
What are you looking for?
A Lexology webinar
Article 26 Sep 2023

Webinar Lexology: Bereid je voor op een spannende reis in de wereld van software octrooien

Maak je klaar voor een spannende reis in de wereld van softwarepatenten. We zijn verheugd om de aankomende Lexology-webinar aan te kondigen, "Verkennen van overeenkomsten en verschillen bij het patenteren van software-uitvindingen in de VS, het VK en Europa," gehost door Lexology en met een dynamisch panel van experts. De experts van NLO, Marta en Harm, zullen Europese rechtsgebieden bespreken en een overzicht geven van het huidige landschap van softwarepatenten in Europa.

Noteer de datum in je agenda voor een exclusieve reis in de wereld van softwarepatenten in de VS, het VK en Europa. NLO, HGF en Ferrence & Associates sluiten zich aan bij de Lexology-webinar terwijl we de gemeenschappelijke grond en verschillen in dit opwindende vakgebied onthullen. 

 

Evenementdetails:

Datum: 12 oktober 2023

Tijd: 16:00 - 17:30 CEST

 

Webinaroverzicht:

Verken de essentiële vereisten en beste praktijken voor het verkrijgen van softwarepatenten in deze diverse rechtsgebieden. De experts zullen een uitgebreid overzicht geven van het huidige landschap van softwarepatenten, met een specifieke focus op het opwindende domein van kunstmatige intelligentie en machine learning-patenten. 

Ontdek de levensvatbaarheid van dergelijke patenten in de VS, het VK en Europa, en krijg waardevolle inzichten in de zich ontwikkelende richtingen die elk rechtsgebied volgt met betrekking tot softwarepatenten. 

 

Rondetafelgesprek:

De panelleden zullen deelnemen aan een levendig rondetafelgesprek, waarbij de intrigerende overeenkomsten en verschillen tussen de drie rechtsgebieden wat betreft softwarepatenten worden belicht. 

Mis deze kans niet om uw kennis uit te breiden en deel te nemen aan een prikkelende discussie met bracheleiders. Noteer 12 oktober 2023 in uw agenda en neem deel aan het Lexology-webinar voor een verhelderende verkenning van softwarepatenten!

 

Registreer nu de Lexology-webinar.

We kijken ernaar uit om u daar te zien!

Registreer hier